Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.166.172.33 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
43 berichten.
Willy uit Oud-Vossemeer schreef op 18-12-2017:
Zaterdagavond 16 december hadden we weer een super mooi kerstconcert, samen met het kinderkoor “ Eigenwijs” . Wat is het heerlijk om zo met elkaar te zingen en muziek te maken. Onze bandleden zongen samen “Sound of silence” wat zo mooi klonk dat ik er kippenvel van kreeg. Met onze nieuwe dirigent René gaan we er een geweldig nieuw jaar van maken hopen we. Alvast voor iedereen die dit leest Fijne Kertsdagen en een gezond en muzikaal 2018!
Ben schreef op 17-12-2016:
Zaterdag 17 december in Tholen, WAT EEN GEWELDIGE AVOND WAS HET, EEN GOED, GEZELLIG EN SFEERVOL KERSTCONCERT. TROTS OP ONS KOOR! Met medewerking van Evelien de Kok - altviool, Nienke van As en Andrea van de Velde op klarinet en Henny Besling piano. En natuurlijk onze eigen band: de gitaristen, Danny, Harrie en Wilfred. Onder begeleiding van onze onovertroffen koorleider Anton... Top was het! Bedankt iedereen voor zijn en haar inzet om dit tot een mooi succes te maken! En...die wij als koor ook terecht verdienen!
Frans Lindhout schreef op 24-09-2016:
Hallo, Ik heb vandaag echt genoten in Sliedrecht! Heerlijk gezongen, zelfs goed gezongen, het publiek vermaakt , iedereen enthousiast, de dirigent tevreden en niet te vergeten ; het was weer super gezellig onder en met mekaar. Kortom: dit was vandaag weer ouderwets Cultikoor en ik zie weer al uit naar het volgende optreden in Sliedrecht. Het was super en alle aanwezigen : BEDANKT !!! Groet, Frans

Ben schreef op 07-06-2016:
Zo, het zangweekend van ons koor is voorbij. 4 en 5 juni waren twee drukke dagen. Eerst in Tholen met de Havendag, daarna op zondag Volkorendag in Middelburg. Het weer zat in ieder geval erg mee, het was gewoon heerlijk zomerweer. Het eerste optreden op de havendag, was helaas niet zo goed, dit lag zeker niet aan het koor maar aan de niet goed ingestelde geluidsinstallatie. De tweede sessie maakte alles ruimschoots goed, en zo ging het eigenlijk ook in Middelburg. De eerste sessie min en de tweede sessie plus. Al met al mogen we toch terugkijken op een geslaagd weekend. Het Cultikoor is en blijft een bijzonder koor!
Margriet schreef op 29-10-2015:
Het was weer een geweldig feestje voor allemaal 10 jaar Cultikoor op 24 oktober Bestuur nog bedankt voor de prima organisatie Samen met Ernest Beuving en zijn Bende en ons koor was het weer een avond met een gouden randje. Zit nog na te genieten! Groet Margriet